U dobré pekařky MAMINKY
Krásný dobrý den, jmenuji se Klára Mencl a tento blog píšu pro sebe a své přátele, kterým chutná to, co upeču. Chci, aby našli mé oblíbené recepty na jednom místě a popsané tak, že to každý pochopí. Tím se vše … Continued
Krásný dobrý den, jmenuji se Klára Mencl a tento blog píšu pro sebe a své přátele, kterým chutná to, co upeču. Chci, aby našli mé oblíbené recepty na jednom místě a popsané tak, že to každý pochopí. Tím se vše … Continued
nebo spíše hovězí na smetaně, protože hovězí svíčková (nejjemnější kus masa) se dnes na tuto klasiku opravdu nepoužívá. Vždy jsem se jí bála, než jsem zjistila, že je velmi jednoduchá, jenom náročná na čas. Návod je přizpůsoben pro ty, co … Continued
je chléb, který pochází z Madeiry a je naprosto skvostný. 🙂 Jeho příprava je velmi jednoduchá a hlavně nepotřebujete troubu. A k čemu se hodí? Na Madeiře se podává s česnekovým máslem, ale můžete si ho dát i s marmeládou, … Continued