Náš projekt Food Point Veselá Kozička, kde jsme vytvořili místo

pro setkávání se s opravdovým jídlem z přirozených potravin bez chemie, jsme ukončili.

 

Recenze a reference jakými nás hodnotili hosté, kteří navštívili food point VESELá KOZIčKA

Hodnocení na Google

52 recenzí

 15.12.2018
Škoda že končí . Jinak pan Pepan je za me jeden z nejlepších restauratéru vůbec. Luxusní jídlo, servis, kvalitní suroviny káva, čaj,
Odpověď majitele před 2 dny
Moc děkujeme za tak krásná slova. Opravdu si toho velmi vážíme a věřte, že i nás to moc mrzí… Klára a Pepan
 
 2.12.2018
Alternativni restaurace a kavarna, kde se vam obsluha individualne venuje. Privonite si k vic nez 8 druhum kavy, vyberete si a pak vam vybranou kavu umelou a pripravi. Kde jinde se vam to v Jicine stane? Urcite vyzkousejte!
 
★★ 30.11.2018
Nejlepší kafe v Jičíně
 
 18.11.2018
Mají tam skvělé jídlo a pán si s vámi furt povídá a nemůžete se bavit sami
Odpověď majitele

Děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že vám chutnalo.Mrzí nás, že jste si neužili péči kterou jsme vám věnovali. Co tedy můžeme udělat pro to abychom příště dostali plný počet hvězdiček? Krásný den Pepan

 
★★ 14.11.2018
Prijemna obsluha, luxusni vafle 👍
 
★★ 17.9.2018
Dnes jsme sem s mou paní a malým synkem zavítali víceméně náhodou, neboť díky nějakému přiblblému festivalu jsme se nemohli dostat na náměstí. Prostředí příjemné, hlavně mě ale nadchnul pan majitel, který je zcela jistě zapálený pro to, co dělá. Dostalo se mi přednášky o jednodruhové kávě, která byla filtrovaná a výborná, cukr a mléko jsem vůbec nepotřeboval 🙂 K tomu jsme měli dva luxusní zákusky, na talířku nádherně nazdobené. Ma paní k tomu měla výbornej čaj, v 600 ml konvičce, což je super, protože nás vždycky se.., když někde dávaj čaj do pidi hrnků. Jídlo jsme si nedali, neměli jsme ještě hlad, ale věřím, že bude rovněž s láskou připravené, tak příště. Majitelům přeji hodně štěstí v podnikání a rádi se zase zastavíme 😉.
 
★★ 16.9.2018

(Přeloženo pomocí Google) Vkusné jídlo a velmi přátelská obsluha – nejlepší místo v Jičíně!

(Původní text)
Przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa – najlepsze miejsce w Jicinie!

 
 15.9.2018
Návštěva této restaurace ve mě zanechala smíšené pocity. Je zde velmi příjemné prostředí, milý pan majitel a zajímavý jídelní lístek. Po příchodu se nás pan majitel zeptal, zda nespěcháme (zde bohužel lituji toho, že jsem řekla, že ne). Na objednávku jsme čekali trochu déle, než je zvykem, ale nebylo to nic hrozného. Objednali jsme tedy kávu, palačinku a wafle. Káva přišla na stůl po pár minutach a byla opravdu výborná… Na palačinku jsme ale bohužel čekali více než hodinu. Dále trvalo ca dalších 20minut,než dorazili wafle…bohužel, jídlo ani nebylo žádný zázrak a rozhodně nestálo za takové čekání. Pan majitel se sice neomluvil a stále se bránil tím, že jsme měli mít rezervaci (je zde celkem 5 stolů, které se přibližně v polovině našeho čekání zcela vyprázdnily), ale alespoň nám dal slevu na konečném účtu. Věřím tedy, že tato situace nebyla jeho vinou, nýbrž zřejmě vznikla v kuchyni, kde paní asi na objednávku zapomněla. Ráda bych hodnotila lépe, ale bohužel ve mně tato návštěva nezanechala dobrý dojem.
Odpověď majitelepřed 3 měsíci
Vážená slečno Molnárová, velice Vám děkuji za hodnocení, i když mě mrzí, že jste nebyla spokojená až tak, že včera Vaše hodnocení kleslo z 3* na 2*. Zde je moje vysvětlení. Jak píšete, při příchodu jste byli upozorněni, že na vyřízení objednávky budete čekat delší dobu, protože jste přišli ve chvíli, kdy byla plná restaurace, která se zaplnila chvilku před Vámi, což v našem provozu, kdy nemáme žádné hotovky znamená, že odbavení „minutek“ zabere značný čas (do toho patří i galletes, crepes, vafle, protože veškeré ingredience připravujeme čerstvé ve chvíli, kdy přijde objednávka). Na Vaši objednávku jste čekali přesně 48 minut, ne jak říkáte více jak hodinu, což jsme si ukazovali i v Kozičce, i když to je v konečné důsledku samozřejmě jedno, bylo to dlouho, to je pravda. Snažil jsem se Vám čekání zpříjemnit individuální péčí, kdy jsem Vašemu partnerovi ukazoval jak se připravuje naše výběrová káva krok, po kroku pomocí aeropressu. Ale chápu, že Vy jste v tu chvíli byla u stolu, což umocnilo Vaši nespokojenost. Nepoužíváme žádné polotovary, těsta si připravujeme ze základních ingrediencí a když dojdou, tak připravujeme čerstvé. Což se bohužel stalo v případě Vaší objednávky – těsto na vafle. Díky tomu víme, co používáme, dokážeme dát ruku do ohně za kvalitu všech surovin, a proto jsou u nás hosté, kteří jdou za tím, co děláme spokojení. I přesto všechno, se za dlouhé čekání omlouvám, protože chápu, že to není nic příjemného, i když jste na to byli upozorněni, souhlasili jste s delším čekáním a ještě jsem svou omluvu podpořil slevou, kterou běžně nedáváme. Náš provoz je velmi náročný a je velmi specifický. Protože jsme odlišní od většiny gastro provozů, tak nás hosté buď mají rádi nebo naopak nemají. Nedokážeme se přizpůsobit všem a ani to není náš záměr. To, že máme dohromady 9 stolů neznamená, že budou hosté odbaveni hned, jako v případě fast foodu nebo restaurace, která má hotovky. Na minutky v každé restauraci čekáte vždy od 20 minut déle, dokonce i na McDonnald´s čekáte než Vám jídlo připraví. Mrzí mě, že zde uvádíte, že jídlo nestálo za to čekání a nebyl to žádný zázrak. Neuvědomuji si, že byste mi jídlo hodnotili negativně. Ano, došel nám karamel, což se v neděli odpoledne může stát, kor když si jej vyrábíme sami a opět jej nenakupujeme, ale opět jsem Vás na to upozornil a po domluvě, jsme jej nahradili kvalitní 72% čokoládou. Jídlo jste naopak hodnotili, že bylo dobré a bylo v pořádku. Ještě jednou se Vám veřejně omlouvám za Vaši nespokojenost, a že jsme ve Vás zanechali tak špatný dojem. Přesto děkuji za Vaši návštěvu i Vaše hodnocení, které nás posouvá opět o kousek dále. S úctou Pepan Mencl
 
★★ 10.9.2018
Dělají to prostě jinak a s maximálním nasazením. Rwanda na filtru od La Boheme byla skvělá. Domácí vafle i palačinka také. Hodně osobní přístup. Myslím, že podnik není pro každého a je to tak správně 🙂
 
 10.9.2018
V restauraci 5 lidí. Po patnácti minutách bez jídelního lístku jsme to vzdali a šli pryč. Obsluhující pán byl strašně překvapený, prý si máme příště udělat rezervaci, tak asi bez rezervace neobsluhují… Podle recenzí to mělo být super. Za nás, už nikdy
Odpověď majitelepřed 3 měsíci
Vážený pane Vetchý, velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a odpovídám stejně jako panu Novákovi. Rádi bychom uvedli i náš pohled. Při Vašem příchodu, kdy jste byla větší skupina hostů, společně s panem Novákem, na kterou nejsme běžně připraveni, jste byli vyzváni, abyste chvilku vyčkali, že Vám bude připraven stůl. Tohoto jste nedbali a sedli si k prvnímu většímu stolu. V tu chvíli jste opravdu neměli na stole jídelní lístky, protože stůl nebyl připraven. Těsně před Vaším příchodem přišli zmíněné 2 stoly, kdy náš podnik není klasickou restaurací a věnujeme se každému individuálně, a na tom si zakládáme. Nejsme žádná závodka, kde jedeme na kvantitu a rychlost, ale dbáme na kvalitu a zároveň i obsluhu máme složitější, než v běžných restauracích. Hosté k nám přicházejí právě kvůli klidu a pohodě, nesledují čas, protože kvalitní jídlo, káva, dezerty a skvělý zážitek bohužel zabere čas. Vzhledem k náročnosti našeho provozu toto uvádíme všude právě proto, abychom zamezili těmto nedorozuměním, kdy hosté spěchají a jsou netrpěliví. Ještě jednou Vám velice děkujeme za Váš názor, který nám ukázal, že musíme ještě více prezentovat naše zaměření. Zároveň se omlouvám, že jste odešli zklamaní a neuspokojení. Věřím, že se Vám podařilo najít jiný podnik, kde splnili veškeré Vaše očekávání. Přeji Vám krásný zbytek prázdnin Klára Mencl
 
★★ 16.8.2018
Veselá kozička, top gastro místo v Jičíně! Nejenom, že se najíte exkluzivně, ale taky kvalitně, bez éček a navíc se pobavíte či se něco nového dozvíte. Protože pan majitel je vtipálek a velký znalec jídla. Takže za mě má #fopovek jasných pět hvězd! 🙂
 
★★ 14.8.2018
Obsluha příjemná komunikativní servis pecka jídlo nemělo chybu výběr z pár jídel ale jídla vymazlena 👍👍👍
 
★★ 14.8.2018
Krásné posezení na malé zahrádce, vynikající káva a jako bonus neskutečně milý a ochotný obsluhující personál.
 
★★ 10.8.2018
Jiná restaurace než ostatní ve městě… Žádný jídelní lístek na deset stránek, ale každý den několik jídel z těch nejlepších surovin, vše připravené s láskou. Cokoliv jsem si zde dal byl opravdu zážitek. Od chlaba namazaného domácí pomazánkou, po masa připravené sous-vide, vynikající deserty a netradiční nápoje…
 
★★ 10.8.2018
Místo s úžasnou atmosférou, kterou tu vytváří nejen hezké prostředí ale hlavně usměvavý majitel. Ideální místo pro odpolední posezení u výborné kávy a palačinek, které ovšem velikostí hravě nahradí večeři:)
 
★★ 8.8.2018
Super, vyšší cena ale špičková kvalita za kterou si každý rád připlatí. Obsluha jedinečná.
 
★★ 11.7.2018
Příjemný podnik s příjemnou obsluhou, kde se vaří z domácích a kvalitních surovin. Škoda jen, že je trošku zastrčený. Objevili jsme ho náhodou a můžu jen doporučit. Držím pěsti ať se Vám daří.
 
★★ 9.7.2018
V zastrčené uličce Jičína se ukrývá tenhle skvost. Nenápadná kavárnička, kde se věci dělají tak trochu jinak. Jinak než je v Čechách zaběhnutým standartem. A je to dobře!
Ke kávě, které dostanete pořádný kotlík, si můžete dát do zobáčku domácí palačinky na sladko i na slano..což je opravdu zážitek. Domácí vafle, a vubec původní a originální výrobky z kuchyně paní domácí.
Co se jídla a dobrot týče..každý den je jiné menu. Doporučuji nechat se při výběru lehce ovlivnit panem majitelem a číšníkem v jedné osobě..Dobře a velmi ochotně poradí.
Opravdu místo, kde dělají věci světové a světově! Konečně ;)Všem vřele doporučuji navštívit Veselou Kozičku v Jičíně
 
★★ 8.7.2018
Podnik, který hned zlepší náladu! Vynikající palačinky, desert i mošt, příjemné prostředí. A hlavně – milí a veselí majitelé, kteří se o vás mistrovsky postarají. Pokud jedete do Jičína, kromě pamětihodností a přírody, rozhodně nezapomeňte navštívit i tohle místo, o moc byste přišli. :o)

Hodnocení na Facebook

5,0    5 z 5      Na základě názoru 23 lidí
 

Klára Tomášů   doporučuje Veselá Kozička23. prosince v 9:23Dekujeme za uzasny vecer.dikybohu ze jsme se nechali ukecat-nijak pod natlakem😀-na polevku i dezert.skvele vino,skvela polevka,skvele maso skveeely dezert!prijemna mila komunikativni obsluha.ted jen lituji ze jsme se taak dlouho dokopavali k vam zajit..a skoda ze si to naslo tak malo fandu,protoze pro nas to bylo presne to prave…

Marcela Tichánková  doporučuje Veselá Kozička25. listopadu v 16:52Milá atmosféra, moc milá obsluha 😀😀😀 luxusní menu , snídaně pro bohy 😆😆😆😁😁😁

Jirina Kubcova  doporučuje Veselá Kozička29. srpnaPokud si chcete pochutnat na výborném a přitom zdravém jidle, chcete si užít vynikající kávu a ochutnat luxusní zákusky, určitě doporučuji Veselou kozičku.

Lenka Jírů napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 15. srpnaJedině doporučuji!! Skvělý podnik, s lidmi, kteří práci dělají práci srdcem. Jídlo bezkonkurenční, domácí limonády skvělé. Příjemné prostředí a všechny suroviny v té nejvyšší kvalitě. Číšník se stará dokonale a krásně vypráví o různých surovinách, které používají a o všem možném a nemožném. Nádherné místo! 

Jessica Lucie Sand  doporučuje Veselá Kozička21. záříPrijemna atmosfera diky manzelum, kteri delaji svou praci s laskou a na vsem je to videt, moc dekujeme za super vecer.

Aneta Nejezchlebová napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 23. červnaPodnik, který hned zlepší náladu! Vynikající palačinky, desert i mošt, příjemné prostředí. A hlavně – milí a veselí majitelé, kteří se o vás mistrovsky postarají. Pokud jedete do Jičína, kromě pamětihodností a přírody, rozhodně nezapomeňte navštívit i tohle místo, o moc byste přišli. )

Romča Mádlová napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 30. červenceKdybych mohla dát víc než 5 hvězdiček, tak to udělám  Skvělé prostředí, velice milá obsluha a zajímavé menu  My se snídaní spokojení na 100% ! 

Veronika Nováková pro Veselá Kozička 22. záříPro me doposud incognito restaurace v Jicine, luxusni zakusky a jednoducha dobra jidla. Personal se zakaznikum nadmiru venuje a vysvetluje vse, co je zajima. Kdo hleda osobity pristup a „neco jineho“ tohle je to spravne misto. Baby-friendly 

Jan Kamlach napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 13. záříMohl jsem si ovonět několik druhů kávy, abych si vybral a dostal jsem k té skvělé kávě jako bonus mnoho zajímavých informací. Nejlepší „kávový zážitek“ v životě! 

Trinity Trinity pro Veselá Kozička 31. srpnaNaprostá hitparáda….nemám potřebu někomu lichotit, ale tohle byl famózní zážitek….místo oběda většinou obíhám, co potřebuji, ale tentokráte jsem se domluvila s kamarádkou a šla na oběd..a – nejen dokonalé jídlo – palačinka na slano…kdy cítíte, že jíte JÍDLO a užíváte si každé sousto…navíc si nepřipadáte, že někoho otravujete, ale naopak majitelé (kuchaři a číšnici v jednom) s vámi komunikají , a s radostí vše vysvětlují…je to svět, který se moc často nepotká..takže MOC DÍKY ZA NĚJ..

Anet Krausová napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 1. srpnaKouzelné místečko s nesmírně milými majiteli. Příjemné venkovní posezení, luxusně dobrý grilovaný sýr Haloumi. Na první pohled je vidět, že je tam vše dělané s láskou  Doporučuji!

Vera Vlckova pro Veselá Kozička 20. červenceDnes jsem zažila příjemné posezení Veselá Kozička. Byla jsem překvapena nabídkou a úžasnou obsluhou. Výborný ledový čaj, dezertík ze zakysané smetany a krůtí maso připravované připravené metodou Sous-Vide. Opravdu gurmánský zážitek. Majitel pan Mencl ochotný, příjemný – vysvětlil postup přípravy masa. Přinesl nám i ochutnat vynikající kávu. Opravdu chutné jídlo, připravné tak, že nezatěžuje organismus. Žádná rychlovka, ale kvalitně a zdravě vše připravené. Velké díky.

Lucinka Michal Deusovi napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 5. červenceJedním slovem úžasný , majitelé jsou strašně milí lidi, člověk se tam cítí jako v ráji ,za nás určitě doporučujeme každému kdo má cestu do Jičína 😊😊😊Jídlo naprosto dokonalé, káva výborná 👍👍👍Budeme se rádi vracet 👏👏👏

Kar Kou napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 28. červencePříjemné prostředí, úžasný a přátelský přístup majitelů a personálu. Pokud někdo potřebuje zvednout náladu ať dorazí 😉.

Kateřina Skrbková napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 23. květnaSuper kávička, nikdy bych nečekala, že si dám kafčo bez cukru a bez mlíka…..zajímavý zážitek, doporučuji vyzkoušet!!!!

Martinek Tomáš napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 6. červenceNejlepší káva jakou jsme kdy pili. Dokonce i s výkladem . Zakusky a palačinky výborné. Velmi milá a ochotná obsluha. Jen tak dál. Doporučujeme.

Antonín Brumlich napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 13. červenceRestaurace se skvelym pristupem, ktera si na svych jidlech dava doopravdy zalezet.

Lenka Alciellë Čepková napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5)  22. dubnaexcelentní káva, exklusivní servis s poučením o všem co dělají, příjemní positivní majitelé  naprostá spokojenost, a samozřejmě moooc dobré galettky i palačinky

Tereza Dlouha napsal(a) recenzi na Veselá Kozička – Hvězdičky (5) 1. května
Úžasné místo! Usměvaví a ochotní majitelé, s láskou připravované dobroty, vynikající káva. A krásné prostředí k tomu!

Martina Malá to Veselá Kozička my děkujeme, ze jsme Cold Brew Cappucino mohli ochutnat,a ze je v Jicine neco takového originálního navic s velmi prijemnou obsluhou:-)

Hodnocení na tripadvisor.cz

miroslavh670
15. září 2018

Dnes jsme sem s mou paní a malým synkem zavítali víceméně náhodou, neboť díky nějakému přiblblému festivalu jsme se nemohli dostat na náměstí. Prostředí příjemné, hlavně mě ale nadchnul pan majitel, který je zcela jistě zapálený pro to, co dělá. Dostalo se mi přednášky o jednodruhové kávě, která byla filtrovaná a výborná, cukr a mléko jsem vůbec nepotřeboval 🙂 K tomu jsme měli dva luxusní zákusky, na talířku nádherně nazdobené. Ma paní k tomu měla výbornej čaj, v 600 ml konvičce, což je super, protože nás vždycky se.., když někde dávaj čaj do pidi hrnků. Jídlo jsme si nedali, neměli jsme ještě hlad, ale věřím, že bude rovněž s láskou připravené, tak příště. Majitelům přeji hodně štěstí v podnikání a rádi se zase zastavíme .

JindrichTan
1. září 2018 

Za me velice prijemne prekvapeni! Super filtrovana kava a originalni dezerty. Filtr od doubleshotu i la boheme perfektne pripraven. Takze pokud nekdy opet zavitame do techto koncin, urcite navsteva kozicky povinna! 🙂

Evka F
19. srpna 2018 

Po přečtení recenzí byla Kozička jasná volba. Už při příchodu v poledne mě zarazila otázka ,co pro vás můžu udělat?
Číšník nás nechal stát u restaurace,že nás s dvouletými dětmi hned usadí,ty samozřejmě čekání nevydržely a posadily se k hracímu koutku. Jídelního lístku jsme se po 15min nedočkali. A to v restauraci byly obsazené jen 3stoly. Čekání jsme nevydrželi a odešli a drzý pán číšník ještě prohlásil,že nejsme trpělivý,a že příště máme mít rezervaci. Takže asi bez rezervace vás v této restauraci neobslouží. A nebyli jsme sami,kdo se zvedl a odešel,že nevydrželi čekat.

Pepan M, Vlastník v zařízení Veselá Kozička, odpověděl na tuto recenzi.Zodpovězeno: 28. srpna 2018

Vážená paní Evko, velice Vám děkujeme za Vaši referenci a zároveň si dovolujeme uvést i náš pohled, tak jako u referencí na googlu, které, zde uveřejnil pan Novák a pan Vetchý z Vaší skupiny. To znamená, ty stejné recenze od jednoho stolu. Proto musím odpovědět ve stejném duchu. Pokud jste skutečně četli naše reference před Vaším příchodem, tak jste se jistě dočetli, že jsme jiní a obsluha u nás vypadá odlišně od běžných podniků. Proto jsou u nás běžné rezervace, a to už na snídaně, příprava stolu a usazení hostů obsluhou. Možná na to nejste zvyklí, ale u nás máme taková pravidla. Bohužel jste tato pravidla nerespektovali (to, že si stůl vybraly Vaše děti je v pořádku, mohly si hrát a Vy se mezitím domluvit s obsluhou, zda by bylo možné připravit právě tento stůl, místo oznámení, my už jsme to vyřešili a sedli si k tamtomu stolu) a zařídili se po svém, což nám komplikuje naší práci. Pokud před hosty přijdou jiní hosté, tak se věnujeme nejprve jim, protože byli v restauraci první a zaslouží si v tu chvíli naši plnou pozornost, kór ve chvíli, kdy si zakládáme na individuálním přístupu. Určitě ani Vám by se nelíbilo, kdybychom se Vám věnovali a najednou obsluhu Vašeho stolu přerušili a věnovali jsme se někomu, kdo právě přišel a Vás tak nechali čekat ještě déle. Jsme malý podnik, žádná výdejna, rychlovka, a abychom si udrželi naší kvalitu, tak to měnit nebudeme a nemůžeme, protože naši hosté jsou na toto jsou zvyklí a nás to takto baví. Pro nás jsou hosté důležití a chceme, aby si to u nás užili a měli pocit, že jsou ti nejdůležitější, protože v tu chvíli jsou, ale to vyžaduje, aby spolupracovali s obsluhou. Je zvláštní, že v restauracích si každý myslí, že neexistují žádná pravidla, ale v obchodě ve frontě, v bance nebo na úřadech s tím nikdo nemá problém a plně je respektuje. 
Přijměte prosím naší omluvu, jako u výše zmíněných recenzí na googlu, že jste od nás odešli neuspokojení, protože nás to samozřejmě mrzí, ale pevně věřím, že jste našli podnik, který Vám splnil Vaše očekávání. My jsme to bohužel nebyli. Ještě jednou Vám děkuji za Vaši referenci a přeji Vám krásný zbytek prázdnin. Klára a Pepan Mencl

AlojzR4
28. července 2018
Jednodruhova kava skvele pripravena, taku sme este nezazili. Inspirativna, vludna obsluha. Aj v jedle sa zameriavaju na kvalitu. Od zaciatku sme sa citili ako u priatelov. Cloveka prekvapi, ako prijemne a kvalitne sa da jest a pit. Ozaj, a vdaka za jemnu prijemnu hudbu. Posedenie na dvorku, cerstvom vzduchu tiez lahodilo. Rozhodne odporucame.
 
IrenaR279
28. července 2018 

Majitel vás naučí pochopit dobrou kávu a představí vás zcela odlišné zkušenosti. Také všechny potraviny jsou důkladně vybrány, bez chemikálií, často veganské a bez lepidel.
To je třeba navštívit místo, kdykoli jste kolem.

Iva O
28. července 2018 

Výborné kvalitní a zdravé jídlo,extrémně nadšená obsluha. Super přístup k dětem.Vnitřní a hlavně venkovní prostory velmi příjemné.

588misas
14. července 2018

Našli jsme tento podnik úplně náhodou. Výborná rodinná restaurace. Měly jsme grilovanou panenku se zeleninových salátem a grilovaný sýr Haloumi. Jako dezert byly domácí vafle s borůvkami a oalačinka. Obojí skvělé. Následovalo i krásné vyprávění o kávě. Je vidět, že když to někdo dělá s láskou a zapálením, výsledkem je nevšední zážitek, a my za něj děkujeme.